INFO

en

Liput

Liput voit ostaa itse näiltä nettisivuilta. Maksaa voit sähköpostissa saamallasi laskulla. Laskun eräpäivä on 3 päivää lennon jälkeen. Suosittelemme maksamaan laskun vasta eräpäivänä, sillä maksettua lippua ei enää voi perua. Lippu on muutettavissa ja peruttavissa kuluitta viimeistään 2 tuntia ennen lennon lähtöä soittamalla asiakaspalveluun. Mikäli meno on jo käytetty, ei paluuta voi enää perua, mutta voit muuttaa lentoa soittamalla asiakaspalveluun viimeistään 2 tuntia ennen paluulennon lähtöä.

Emme toimita laskua muuten kuin sähköpostilla, tee varauksesi asiakaspalvelun kautta mikäli haluat laskun verkkolaskuna. Asiakaspalvelun kautta tehtyihin varauksiin lisäämme palvelumaksun 20 euroa / matkustaja.

Jos laskua ei näy, tarkista roskapostikansio ennen kuin otat meihin yhteyttä. Lasku tulee maksaa pankkisiirtona. Mikäli haluat maksaa laskun Savonlinnan Matkatoimistossa (Puistokatu 1, Savonlinna) joko käteisellä tai kortilla, lisäämme laskuun 20 euron palvelumaksun.

Voit myös varata liput asiakaspalvelustamme:

- puhelin: 0400 899 999

Asiakaspalvelustamme ostettuun lippuun lisätään palvelumaksu 20 euroa / matkustaja.

Voit myös ostaa lippusi lentokentän Bag Drop -tiskiltä sen aukioloaikoina seuraavalle lähdölle (palvelumaksu 20 € / matkustaja).

Mikäli jatkat matkaasi Helsingistä Finnairilla, voit ostaa lippusi myös osoitteesta  finnair.fi.

Lippuja myyvät myös kaikki IATA-matkatoimistot. Halvimman lipunhinnan saat kuitenkin aina
ostaessasi lipun näiltä nettisivuilta.

Näiltä sivuilta ostetut liput myy Savonlinnan Matkatoimisto Oy. Y-tunnus 2727146-8. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 10 %.

Lentokentällä

Helsinki-Vantaa (HEL)

Helsinki-Vantaan lentoasemalla operoimme terminaalista 1, Bag Drop -tiski on 101.

Bag Drop -tiski avataan 50 minuuttia ja suljetaan puoli tuntia ennen lentokoneen aikataulunmukaista lähtöaikaa. Tämän jälkeen matkalaukkujen selvittäminen ruumaan ei enää onnistu.

Mikäli sinulla ei ole ruumaan selvitettäviä matkatavaroita, voit mennä turvatarkastukseen ja lähtöportille käymättä Bag Drop-tiskillä.

Lennoillemme ei tehdä erillistä lähtöselvitystä, saat tarkastuskortin suoraan sähköpostiisi lipun oston yhteydessä. Mikäli olet ostanut lippusi Finnairilta tai matkatoimistosta, voit tilata tarkastuskortin  tästä.

Samoin jos saavut Helsinki-Vantaalle lentäen eikä sinulla ole muita kuin käsimatkatavaroita, voit mennä suoraan lähtöportille. Sinun ei siis tarvitse poistua porttialueelta!

Lähtöportti vaihtelee, tarkastathan portin Finavian kätevästä Helsinki Airport -älypuhelinsovelluksesta, terminaalin monitoreista turvatarkastuksen jälkeen tai tästä linkistä; Helsinki-Vantaan lähtevät lennot.

Olethan portilla viimeistään 20 minuuttia ennen koneen aikataulunmukaista lähtöaikaa.

Savonlinna (SVL)

Bag Drop -tiski avataan 50 minuuttia ja suljetaan puoli tuntia ennen lentokoneen aikataulunmukaista lähtöaikaa. Tämän jälkeen matkalaukkujen selvittäminen ruumaan ei enää onnistu.

Mikäli sinulla ei ole ruumaan selvitettäviä matkatavaroita ja mukanasi on matkakuvaus joko tulostettuna tai matkapuhelimessasi, pääset sitä näyttämällä suoraan turvatarkastukseen ja lähtöportille käymättä Bag Drop -tiskillä.

Olethan lähtöportilla viimeistään 15 minuuttia ennen koneen aikataulunmukaista lähtöaikaa.

Matkatavara

Voit ottaa mukaasi 23 kg ruumaan selvitettävää matkatavaraa ja 12 kg käsimatkatavaraa. Matkustamon rajallisen säilytystilan takia joudumme joissakin tilanteissa pyytämään matkustajia luovuttamaan käsimatkatavaransa ruumaan. Emme veloita lisämatkatavarasta mutta emme myöskään takaa että ylläolevan enimmäismäärän ylittävät tavarat mahtuvat mukaan lennolle.